Tajemství života – od početí k porodu
Společenství věřících působící v malebném kraji Sedlčanska.
Adventisté, Sedlčany, CASD, Sbor, Radim Passer, sobota,
1023
post-template-default,single,single-post,postid-1023,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Tajemství života – od početí k porodu

Co se děje od okamžiku početí lidského života? Začíná dechberoucí proces, při kterém se vytváří nové a nové buňky a postupně utváří novou lidskou bytost.

Např. ve čtvrtém týdnu života lidského plodu se buňky vyvíjejí rychlostí 1 milion buněk za vteřinu! Tyto komplikované procesy generují neuvěřitelné množství informací.

Alexander Tsiaras představuje ve videu krátkou vizualizaci zrození člověka. Jako matematik tvrdí, že komplexnost matematických modelů řídících to, co se odehrává při stavbě nového těla v lůně ženy, je mimo lidské chápání.
Žasne nad tím, jak tyto sady instrukcí při stavbě lidského těla nedělají chyby. Díky tomu vzniká vše, co má, na místech, kde má, v čase, kdy má. Srdce, oči, páteř…

Vše vzniká přesně tak, jak je to naprogramováno. Důmyslně, komplikovaně, mimo lidské chápání. Každý program ale jasně svědčí o přítomnosti inteligence, která ho vytvořila. Tím spíše DNA kód.